Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příroda udeří neuvěřitelně ničivou silou. Las Vegas rozmetá tornádo, severovýchod Spojených států sužují tropická vedra, která provázejí obrovské požáry. Následují prudké bouře a hromobití století. Pro ambiciózní chicagskou televizní reportérku Amy Harkingovou, která čeká ve své kariéře na velkou chvíli, je ale strach z těchto povětrnostních anomálií podružný ve srovnání s hrozícím energetickým kolapsem. Ten by zanechal celou populaci ve tmě, bez jakékoli možnosti komunikace a vystavenou nepředvídatelným nebezpečím... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Blíží se setsakramentsky silná bouře a my máme možnost sledovat jeho příchod a průběh o dvou dílech celovečerní stopáže. Není to nic co by jsme již neznali. V meteorologické kanceláři sledují monitory a grafy a rozumbradují. Televizní reportérka se honí za senzací v podobě výpadku elektrického proudu. Když bouře udeří, nastává apokalypsa nadměrných rozměrů a děj sleduje různé lidi na různých místech s různými prožitky. Už od prvních minut se děj rozjede a do poslední minuty se nezastaví. Dramatičnost je udržována seč se dá a tak se plynulost poměrně drží. Jedná se o obyčejný televizní katastrofický film při malém rozpočtu dost viditelných. CGI efekty sice samou rozmazleností nad velkorozpočtovýma filmama nijak neoslní, ale přesto se na TV a svou dobu jedná o standart. Svižně ubíhající vize o silné bouři plných chyb a naivností může zpříjemnit posezení u televize, jen u toho proboha nepřemýšlet. To by by velká chyba. ()

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tento film som videl iba raz a bohate mistačilo. jeden z ďalších zbytočných katastrofických filmov s lacnou výpravou. Takéto filmy sú rovnaké ako romantické komédie. Všetky na jedno kopyto. Je zarážajúce, že ešte v dnešnej dobe sú producenti ochotní vypustiť film, ktorý vyzeráako detská práca. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

auuu. Zase jsem dostal poradnou facku od jednoho velikeho klise. Naprosto vyumelkovany a falesny soucit, spatne herecke vykony a naprosto zoufaly scenar. Tot hlavni vytky tohoto filmu. Uz tam opravdu jen chybelo aby nam tam reziser vic maval americkou vlajkou pred kamerou a ja bych se snad opravdu rozplakal. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

No pojď sem, pojď k taťkovi...ale no né, copak to tady máme? Jakýsi obří televizní megamix filmu katastrofického, ekologickospolečensky rádobyburcujícího a k tomu ještě konspiračního, no toto? Snad se všemi typickými figurkami tohohle (až na čestné výjimky) podřadného subžánru a stejně typickými dialogy, no toto? Se snahou nafrkat do zoufale dlouhé stopáže co nejvíc gigantických devastačních digitálních scének, zachytit dění okolo co nejčistším obrazem s vysokým rozlišením a prostříhat to reálnými záběry běsnících živlů, které zcela evidentně pocházejí z velmi rozdílných dob a míst a ve srovnání se zbytkem filmu působí jako kydy o třídním boji v programu "demokratického" svazu mládeže, no toto? 20% za po dlouhé době viděného Briana Dennehyho v sympatické roli a legračně přehrávající Nancy McKeon hrající si na novodobý Čínský Syndrom? No proto! (Ne, opravdu to nestojí za to, abyste s tím ztráceli čas, a není to na druhou stranu tak dementní a/nebo vizuálně zoufalé, jako ty všemožné Solární Armageddony s bijci jako Luke Perry v hlavních rolích - na tenhle level to dotáhlo až pokračování... ano, má to skutečně druhý díl;)) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +zvuky, hudba, atmosféra -triky, velice televizní/// Hold když chce televize dělat katastrofáky, dopadne to katastrofálně. Ale upřímě, tento druh filmů mám rád (teda až na ty ekologické), takže je snesu v jakékoliv formě. Hodnotit budu ale oběktivně. Nebudu, vlastně tedy nemohu srovnávat tohle dílko například s filmem Den poté apd. Takže na televizní film se rozhodně nejedná o odpad. Jediné co mi výrazně vadí, tak je asi ta druhá půle, kdy napovrch prosakuje nuda, není to takový napínák a vlastně první půle mě tak navnadila, že jsem čekal velkou katastrofu. No co, ta se mi dostavila alespoň v podobě triků, u kterých mohu prohlásit, že počítačové hry z roku 2000 mají lepší efekty. No a prej je pokračování, to ale bude katastrofa./// Celkem 47%/// ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Winnipegu v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama