foto

Pierre-François Martin-Laval

  • nar. 25.6.1968 (51 let)
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Francie

Biografie

Pierre-François Martin-Laval, narozený v Marseille, je uznávaný francouzský herec známý také pod přezdívkou PEF. Je oceňovaný za  herecké výkony ve varieté. Během divadelních studií v roce 1996 vytvořil se svými kamarády skupinu "Les Robins des Bois" (The Robinhoods). Původně se jmenovali The Royal Imperial Green Rabbit Company, ale po jejich prvním uspěchu, hře Robins des Bois, se přejmenovali. Les Robins des Bois se poprvé objevili v televizi v "La Grosse emise", pravidelné televizní show na kanálu Comédie!.

Kromě divadla patří do jeho hereckého portfolia film Modern love (2008), RRRrrrr!!! (2004), Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2001) nebo Dívka na mostě (1999) a mnoho dalších. Ve francouzském dabingu propůjčil hlas Emilovi v animáku Ratatouille (2007).

Vojtěch "Cheeker" Jirka

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Fahim
2018 Gaston Lagaffe
2015 Učitelé na zakázku 2
2013 Učitelé na zakázku
2009 Král Guillaume
2006 Essaye-moi
2004 RRRrrrr!!!

TV seriály

2000 Cape et l'épée, La (TV seriál)
Instant norvégien, L' (TV seriál)

TV pořady

1999 Pire des Robins des Bois, Le (TV pořad)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2015 Le Ce Soir Show (TV pořad)
2013 Le before du grand journal (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 Pire des Robins des Bois, Le (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace