foto

Jason Earles

  • nar. 26.4.1977 (42 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Narodil se 26. dubna 1977 v Kalifornii. Jeho celé jméno je Jason Daniel Earles. Na rozdíl od ostatních nezkušených vrstevníků, kteří se snažili prosadit v Hollywoodu, se rozhodl, že se naučí vše co bude moct. Vystudoval herectví a režii. Když neseděl ve škole, tak hrál. První filmová role byla v LOVCI POKLADŮ, zahrál si zde Thomase Gatese, chlapce který zjistí, že Amerika otců zakladatelů skryla „Poklad Templářských rytířů“. V roce 2005 dostal roli Jacksona Stewarta v seriálu HANNAH MONTANA. Role mu dala šanci ukázat svůj komediální talent, ale také k používání jižního přízvuku, které se naučil během své odborné přípravy.

V seriálu hraje staršího, ale ne příliš rozumného bratra Miley Stewart (Miley Cyrus). V seriálu si měl šanci zahrát třeba s Dwaynem Johnsnem nebo s Jonas Brothers. O dva roky později si zahrál i ve filmu HANNAH MONTANA, který si získal srdce všech teenagerů v celé Americe. Earles se dříve objevil i v celé řadě seriálů a filmů. V roce 2005 si zahrál v oblíbeném filmu PRCI, PRCI, PRCIČKY: NA TÁBOŘE. Další filmové role byly například v GORDON GLASS nebo SPACE BUDDIES. Kromě toho se společně s Emily Osment objevil ve filmu DADNAPPED, účinkoval v televizních seriálech AARON STONE, KAUZY Z BOSTONU, THE SHIELD – POLICEJNÍ ODZNAK, ONE TO ONE a STILL STANDING, a opakovaně jsme ho mohli vidět i v seriálu PHIL OF THE FUTURE.

Džef!

Herecká filmografie

Filmy

2018 Battle of the Drones
2013 Štěňata v akci
2012 Most Popular Girls in School, The
2009 Hannah Montana
Space Buddies
Táta v trapu (TV film)
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2007 Gordon Glass
2005 Prci, prci, prcičky: Na táboře
Special Ed
2004 Lovci pokladů

TV seriály

2018 Hotel Du Loone (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Politika, politika (S04E18)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Breakpoint (S02E12)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Princ z Peorie (TV seriál)
Budeš mým bratrem? (E08)
2015 Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce