foto

Melissa Peterman

  • nar. 1.7.1971 (48 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tuto blonďatou americkou herečku a komičku s věčným úsměvem na tváři nejvíce proslavila role Barbary Jean v sitcomu Deník zasloužilé matky.

Melissa Margaret Peterman se narodila 1. července 1971 v Minneapolis v Minnesotě. Poté, co absolvovala na škole Minnesota State University, byla obsazena do role Madeline Monroe v jedné z her Městského divadla a po takřka více než 600 odehraných představeních se začala věnovat improvizační komedii.

V roce 1996 Melissa debutovala v oscarovém snímku Fargo bratrů Joela a Ethana Coena, kde si zahrála jednu z prostitutek. Po této roli následovalo pár dalších, až nakonec v roce 2001 nastal zlom. Melissa dostala roli, která ji proslavila a vštípila se díky ní mnoha divákům do mysli, byla to role bláznivé Barbary Jean v komediálním seriálu Deník zasloužilé matky. Zde si zahrála po boku herečky a country zpěvačky Reby McEntire. Seriál byl ukončen po šesti sériích v roce 2007.

Ale naštěstí fanoušci jejího komediálního nadání ji mohou sledovat od roku 2012 v dalším americkém sitcomu s názvem Baby Daddy, který vysílá stanice ABC Family. Ztváňuje zde střelenou, ale velmi oddanou matku dvou synů Bena a Dannyho a babičku malé Emmy, dcery Bena.

Melissa Peterman je od roku 1999 vdaná za herce Johna Bradyho. V roce 2005 se jim narodil syn Riley.

katherine7

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dirty Politics
2014 Muffin Top: A Love Story
2013 Doin' It Yourself (TV film)
2012 Profesor v ringu
2007 Cook-Off!
2003 Recept na pohromu (TV film)
2001 Kdo hulí, ten umí
1996 Fargo

TV seriály

2019 Malý Sheldon (TV seriál)
Stoprocentní skóre a opékání nad kahanem (S02E18)
Albert Einstein a příběh o jiné Mary (S02E17)
Bochník chleba a stará dobrá vlajka (S02E16)
Poslední chlap (TV seriál)
Yass Queen (S07E20)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Pronikavé bzučení a balanční kolečka (S02E01)
Pes, veverka a rybička Rybička (S01E20)
Jiu-Jitsu, bublinková fólie a čoko mlíko (S01E17)
2017 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Daddy's Girl (S06E11)
What's in the Box?! (S06E10)
The Rebound (S06E09)
další epizody (11)
2016 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
My Fair Emma (S05E20)
Condom Conundrum (S05E19)
She Said, Ben Said (S05E18)
další epizody (20)
2015 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
It's a Nice Day for a Wheeler Wedding (S04E22)
What Happens in Vegas (S04E21)
Till Dress Do Us Part (S04E20)
další epizody (20)
2014 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
It's a Wonderful Emma (S04E02)
Strip or Treat (S04E01)
You Can't Go Home Again (S03E21)
další epizody (23)
2013 Hey Tucker! (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Emma's First Christmas (S02E16)
Surprise! (S02E15)
The Playdate's the Thing/The Emma Dilemma (S02E14)
další epizody (16)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Something Borrowed, Something Ben (S01E10)
A Wheeler Family Christmas Outing (S01E09)
The Daddy Whisperer (S01E08)
další epizody (10)
2011 Working Class (TV seriál)
2010 Pretty the Series (TV seriál)
2009 Surviving Suburbia (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Office Spaceman (S04E14)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2003 Big Time (TV seriál)
Pitts, The (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
U tebe, nebo u mě? (S02E24)
Nevhodně umístěný dům (S02E23)
Poslední vůle (S02E22)
další epizody (14)
2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Cukroví pro Santu (S02E10)
Cinky linky (S02E09)
Reba randí (S02E08)
další epizody (20)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Každá fotografie má svůj příběh (S01E09)
Něco za něco (S01E07)
Ach, ti muži (S01E06)
další epizody (8)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)

Dokumentární

2002 Pet Star (TV seriál)

Hudební videoklipy

2009 Eminem - We Made You (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 Radio Disney Music Awards (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
TMI Hollywood (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2004 World Cup Comedy (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace