foto

Chase Kim

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šéfové na zabití 2
2012 Giant Mechanical Man, The
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
Pokoj naproti
2007 Neighborhood Watch
Them (TV film)
2006 Gamers
Suicide, The

TV seriály

2018 Průměrňákovi (TV seriál)
Heck vs. Glossners: The Final Battle (S09E17)
The Crying Game (S09E16)
2017 Bosch (TV seriál)
The Smog Cutter (S03E01)
Skandál (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Clear and Present Danger (S08E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Green Light (S12E21)
2016 Bosch (TV seriál)
The Thing About Secrets (S02E02)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Poslušný voják (S06E15)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Výstřel ve tmě (S06E18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Informátor (S08E10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Velký pád (S08E08)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Old Flames (E05)
Tým Škorpion (TV seriál)
Fish Filet (S02E03)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Jackson Hunt (S05E16)
2012 Go On (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Ta ženská nebyla nikdy oběť (E18)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Who We Are (S05E08)
Vincentův svět (TV seriál)
Machr (S08E04)
2010 Obhájci (TV seriál)
Rande není romantika (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Phase Three (S02E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
První případ (S05E16)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E09)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The 12-Step Job (S01E10)
Na doživotí (TV seriál)
Jedna a jedna (S02E21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Boj o letadlo (S08E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Třetí žena (S03E06)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Posloucháš mě? (S04E01)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Léčka (S03E18)
2005 Chirurgové (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zapomenuté (S03E20)
Válečná lest (S03E14)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace