foto

Chase Kim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šéfové na zabití 2
2012 The Giant Mechanical Man
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
Pokoj naproti
2007 Neighborhood Watch
Them (TV film)
2006 Gamers
The Suicide

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Murder is Never Quiet (S01E16)
Single Parents (TV seriál)
Big Widow Wives (S02E04)
The Orville (TV seriál)
Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow (S02E13)
Sanctuary (S02E12)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Lose Yourself (S01E04)
Zelenáč (TV seriál)
The Roundup (S01E05)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Kids Aren't All Right (S02E04)
Průměrňákovi (TV seriál)
Heck vs. Glossners: The Final Battle (S09E17)
The Crying Game (S09E16)
2017 Život beze slov (TV seriál)
M-A--MAY-JAY (S01E22)
Bosch (TV seriál)
Veterán (S03E01)
Skandál (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Clear and Present Danger (S08E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Green Light (S12E21)
2016 Bosch (TV seriál)
Tajemství (S02E02)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Poslušný voják (S06E15)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Výstřel ve tmě (S06E18)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Informátor (S08E10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Velký pád (S08E08)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Old Flames (E05)
Tým Škorpion (TV seriál)
Fish Filet (S02E03)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Clear Minds, Full Lives, Can't Eat! (S01E06)
Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
Mistresses (TV seriál)
Playing with Fire (S02E05)
Pomsta (TV seriál)
INTEL (S04E09)
Contact (S04E08)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Go On (TV seriál)
Matchup Problems (E20)
Manžel k pohledání (TV seriál)
The Biggest Chill (S02E19)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
V ústavní péči (S03E10)
Castle na zabití (TV seriál)
Jackson Hunt (S05E16)
Chirurgové (TV seriál)
Rána do zad (S09E15)
2012 Newsroom (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Ta ženská nebyla nikdy oběť (E18)
2011 Obhájci (TV seriál)
Noland v. Galloway Pharmaceuticals (E16)
Událost (TV seriál)
Arrival (E22)
Private Practice (TV seriál)
Who We Are (S05E08)
Vincentův svět (TV seriál)
Machr (S08E04)
2010 Rande není romantika (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Phase Three (S02E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
První případ (S05E16)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E09)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Trust Me (S01E06)
Healing Time (S01E02)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The 12-Step Job (S01E10)
Na doživotí (TV seriál)
Jedna a jedna (S02E21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Boj o letadlo (S08E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kouzelník (S07E15)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Třetí žena (S03E06)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Sleeping Beauty (E10)
Fleur De Lis (E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Posloucháš mě? (S04E01)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Léčka (S03E18)
O.C. (TV seriál)
The Party Favor (S03E23)
The Day After Tomorrow (S03E20)
The Road Warrior (S03E16)
2005 E-Ring (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
The Mom Who Came to Dinner (E09)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zapomenuté (S03E20)
Válečná lest (S03E14)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Han (S05E04)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky