foto

Chase Kim

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šéfové na zabití 2
2012 Giant Mechanical Man, The
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
Pokoj naproti
2007 Neighborhood Watch
Them (TV film)
2006 Gamers
Suicide, The

TV seriály

2017 Bosch (TV seriál)
The Smog Cutter (S03E01)
2016 Bosch (TV seriál)
The Thing About Secrets (S02E02)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Fish Filet (S02E03)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Jackson Hunt (S05E16)
2012 Go On (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Ta ženská nebyla nikdy oběť (E18)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Who We Are (S05E08)
2010 Obhájci (TV seriál)
Rande není romantika (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Dům loutek (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Zapomenuté (S03E20)
Válečná lest (S03E14)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace