foto

Milan Malinovský

  • nar. 14.8.1976 (43 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Ministři (TV seriál)
Interview (E06)
Troška lásky (E05)
Stávka (E04)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
Susedské prípady (TV seriál)
2014 Ochránci (TV seriál)
2009 Detektív Kripta (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
Koniec sveta I. (S01E04)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace