foto

Jozef Kapec

  • nar. 26.7.1978 (42 let)
    Považská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček
2009 Bratislavafilm
2002 Kvet šťastia (TV film)
1999 Prstene pre dámu (TV film)

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
Policie Modrava (TV seriál)
Milenec z Churáňova (S03E03)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Kóma (S02E01)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Chladnokrvne (S01E03)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky