foto

Jozef Kapec

  • nar. 26.7.1978 (41 let)
    Považská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček
2009 Bratislavafilm
2002 Kvet šťastia (TV film)
1999 Prstene pre dámu (TV film)

TV seriály

2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Kóma (S02E01)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Chladnokrvne (S01E03)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace