foto

Ľubica Očková

  • nar. 10.11.1955 (64 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dům
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
1997 Čaro múdrosti a lásky (TV film)
1995 ...kone na betóne
1992 Janko Gondášik (TV film)
Posledný krajec (TV film)
Putá osudu (TV film)
1990 Zostane to medzi nami (TV film)
1989 Letiace tiene (TV film)
Mohyla nad ničím (TV film)
1988 Príbuzní ľudia (TV film)
1986 Poľovačka na otca (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
1982 Chuť vody (TV film)
1981 Pomocník
1980 Nevera po slovensky
Pomocník (TV film)
Živá voda
1979 Smrť chodí po horách (TV film)
Tri svadby (TV film)
Tuctové dievča (TV film)
1977 Priateľka mojej dcéry (TV film)

TV seriály

2015 Susedské prípady (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Hon na legendu (E09)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Obvinenie (E06)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
Zachránca (E05)
Filmový režisér (E04)
Brigáda (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

1988 Nábytok a byt (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

1984 Starší syn (divadelní záznam)