foto

Malgorzata Niemirska

  • nar. 16.6.1947 (72 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Divadelní a filmová herečka. Ukončila waršavský PSWT (divadelní Akademie) v roce 1969, v tomto roce ukončila i hudební školu. Herečka divadla STUDIO (1982 - 1994) a Dramatického divadla (1969-1982, a od roku 1994). Proslavila se (a do srdcí diváků zapsala) rolí Lidky v seriálu ČTYŘI Z TANKU A PES. Byla vyznamenána Bronzovým křížem za zásluhy (1979).

Radek "gudlak1" Gedlek

Herecká filmografie

Filmy

2015 Moje dcery krávy
2014 Sblížení
2000 Patrze na ciebie, Marysiu (TV film)
1996 Młode wilki
1991 Seszele
1981 Okolí klidného moře
1980 Setkání na Atlantiku
1977 Index
1972 Szerokiej drogi, kochanie
1968 Wycieczka w nieznane
1964 Pingwin

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Kochajmy się (S02E12)
Druga szansa (TV seriál)
Rozgrywka (S04E08)
Mam cię (S03E13)
Wszystko albo nic (S03E12)
další epizody (10)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
Czynnik krytyczny (S02E11)
Miłość nas rozdzieli (S02E10)
další epizody (13)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Naga prawda (E08)
Priorytety (E05)
Wielkie marzenia (E04)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)
2002 Psie serce (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Domů (S03E05)
Brána (S03E04)
Tiergarten (S03E03)
další epizody (5)
1969 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Daleká hlídka (S02E08)
Pevnost Olgierd (S02E04)
Válečná setba (S02E03)
další epizody (5)
1966 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Mořský břeh (S01E08)
Most (S01E06)
Rudý, med a kříže (S01E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace