foto

Witold Pyrkosz

  • nar. 24.12.1926
    Krasnystaw, Polsko
  • zem. 22.4.2017 (90 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Rewizyta - a.z.
2000 Bajland
1999 Kiler a ten druhý
1996 Szabla od komendanta
1995 Akwarium
1993 Do widzenia wczoraj
Mondaine: La belle de Varsovie, La (TV film)
Případ Pekosiňského
1991 Latające machiny kontra Pan Samochodzik
Szwedzi w Warszawie
Trzy dni bez wyroku
1990 Zabic na koncu
1989 Gorzka miłość
Kramarz
Rififi po sześćdziesiątce (TV film)
1988 Dziewczynka z hotelu Excelsior
Slawna jak Sarajewo
Sonata marymoncka
1987 Kingsajz
1986 Prywatne śledztwo
1985 Kdo je ten muž?
1984 Kamienne tablice
Vabank II
1983 Prognoza pogody
1982 Niech cie odleci mara
1981 Byl jazz
Czwartki ubogich
Vabank
Válka světů - příští století
1980 Bo oszalałem dla niej (TV film)
Konstanta
Na wlasna prosbe
Narozeniny mladého Varšavana
Pokud tvoje srdce bije
1978 Azyl
Bez umrtvení
Milioner
Nie zaznasz spokoju
Wszyscy i nikt
1976 Hazardzisci
1975 Grzech Antoniego Grudy
Kazimír Veliký
To já zabil
1974 Janosik
1973 Koperník
Lazaret neznámeho vojína
1972 Siedem czerwonych roz czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych (TV film)
Szerokiej drogi, kochanie
Ten okrutny, nikczemny chlopak
1971 Akce Brutus
Meta (TV film)
Mor
Poznamenaná cesta
1970 S ohněm v srdci
1969 Tylko umarly odpowie
Wenus z Ille (TV film)
1968 Loutka
1967 Dobrý den, sousede
Podnájemník
Powrot na ziemie
Upiór (TV film)
Vrah zanechává stopu
1966 Katastrofa
Potom nastane ticho
Zejście do piekła
1965 Blekitny pokoj (TV film)
1964 Nieznany
Panienka z okienka
Pieciu
Rukopis nalezený v Zaragoze
1963 Na bialym szlaku
Zacne grzechy
1962 Druhý břeh
1961 Duben
Mlčící stopy
1960 První rok
1956 Kdo zrazuje

TV seriály

2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1997 Z pianką czy bez (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
La mondaine (TV seriál)
Spółka rodzinna (TV seriál)
1993 Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
Śmieciarz (TV seriál)
1984 Pan na Żuławach (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
1981 Bílé tango (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)
1973 Droga (TV seriál)
Janosik (TV seriál)
1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Domů (S03E05)
Brána (S03E04)
Tiergarten (S03E03)
další epizody (5)
1969 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Daleká hlídka (S02E08)
Sázka na smrt (S02E05)
Pevnost Olgierd (S02E04)
další epizody (6)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Bez instrukce (E13)
1966 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Rozcestí (S01E07)
Most (S01E06)
Rudý, med a kříže (S01E05)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace