foto

Aurelia Scheppers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Best Thanksgiving Ever
2015 The Hive
2014 Expecting Amish (TV film)
2013 The Snow Queen
2012 40 dnů a nocí
2011 Kříž
2010 Krokodýl vs. aligátor (TV film)
2009 IceBreaker
2007 Arnolds Park
2006 Magma (TV film)

TV seriály

2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Josh Is a Liar (S03E03)
2016 Recovery Road (TV seriál)
Surrender (E03)
2015 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Group Dates (S10E02)
2014 Sequestered (TV seriál)
2012 Acting Out (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E04)
Secret Girlfriend (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktor v tygřím výběhu (S04E17)

Hudební videoklipy

2011 P!nk - Fuckin' Perfect (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky