foto

Igor Šimeg

  • nar. 22.9.1957 (62 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nedodržený slib
Otec (studentský film)
1993 Anděl milosrdenství
1990 Vianočná spomienka (TV film)
1989 Mediteránske rozprávky (TV film)
Reverend (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
1988 Vaša vec, pán komisár (TV film)
Zázračná rosa (TV film)
Čertovo vrece (TV film)
1986 Milovaný Célimar (TV film)
Neobyčajné všedné dni (TV film)
1985 Kto odhodil? (TV film)
Zlatná krajina (TV film)
1984 Kto chce získať princeznú (TV film)
Návrat Jána Petru
1982 Hrnčiarsky bál (TV film)
Pád hore (TV film)
1980 Hrdina na titulnú stranu (TV film)
1979 Šimon a Veronika (TV film)

TV seriály

2019 Záchranáři v akci (TV seriál)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Jed (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky