foto

Dušan Kollár

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Duch nad zlato (TV film)
2007 Galileo (divadelní záznam)
2005 Jesus Christ Superstar (divadelní záznam)
1995 Mikuláš Mráz
1989 Faklonos a Dobropán (TV film)
1988 Zázračná rosa (TV film)
Žolík (TV film)

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Štěstí má dlouhé nohy (S01E36)
Co je s Kamilou? (S01E35)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nech mě žít (S01E34)
Sejdeme se na sále (S01E31)
Nikdy se nerozvedeš (S01E30)
další epizody (12)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)

Dokumentární

2001 Legenda jménem Queen (koncert)

TV pořady

2017 Velká plavba s Waldemarem (TV pořad)
2016 Koncert pro největšího Čecha Karla IV. a nejmenšího Čecha Hurvínka I. (TV pořad)
2014 TýTý 2013 (TV pořad)
2013 Srdce pro děti 2013 (TV pořad)
Teleautomat (TV pořad)
Česká hlava 2013 (TV pořad)
2011 Silvestr 2011 (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
Splněná přání - Srdce pro děti (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2011 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace