foto

Peter Gould

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Fotroviny
1994 Dvojitý drak

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
50% Off (S05E02)
Magic Man (S05E01)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Kouř (S04E01)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Lucerna (S03E10)
Pád (S03E09)
Uklouznutí (S03E08)
další epizody (10)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Na komoru (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (10)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Pimento (S01E09)
Rico (S01E08)
další epizody (10)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Žulový stát (S05E15)
Krvavé peníze (S05E09)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Rizikový příplatek (S05E03)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Salut (S04E10)
Problémový pes (S04E07)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Polovičaté řešení (S03E12)
Kafkárna (S03E09)
Kůň bezejména (S03E02)
2009 Breaking Bad: Original Minisodes (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Radši volejte Saula (S02E08)
Bodnutí mrtvé včely (S02E03)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Fotroviny

TV seriály

2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Lucerna (S03E10)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Žulový stát (S05E15)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Problémový pes (S04E07)
2009 Breaking Bad: Original Minisodes (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Na komoru (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (9)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Pimento (S01E09)
Rico (S01E08)
další epizody (10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Vítěz (S04E10)
Wiedersehen (S04E09)
Coushatta (S04E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Better Call Saul: Day One

Host

TV pořady

2016 Talking Saul (TV pořad)
2013 The Writers' Room (TV pořad)

Fanoušci tvůrce