Reklama

Reklama

VOD (1)

Vyhlídky na Hankovo uzdravení dostávají Marii do sporu s pojišťovnou. Jesse hledá způsob, jak zvýšit svůj podíl. (Netflix)

Recenze (11)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Bohužel mám nepříjemnou obavu, že Hankovo drobné střelné zranění spojí opět dohromady Waltovu rodinu, což se mi absolutně nelíbí. Těch rodinných seancí, kterých se společně účastnila Waltova píča a Hankova píča, bylo v tomto dílu nějak moc, což mi nehezky kurvilo zážitek. Jako nemoudré mi přišlo, když píča Skyler řekla o penězích své píči sestře, ale co může člověk čekat od dvou píčí. Taktéž nesnáším šulina Teda, který mě absolutně nezajímá, ale stejně ho tam tvůrci mají tendenci neustále cpát. Naopak se mi extrémně líbilo, kterak to má zařízené můj oblíbený negr od kuřat. Pere své vydřené penízky tím nejlepším možným způsobem. Jsem si jistý, že takhle nějak to probíhá i ve skutečnosti. Snad mu jeho byznys ta fetka Jesse nenaruší. Lepší tři kousky! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řetězec Los Pollos to má solidně vychytaný. Stejně jako Walt se svým systémem počítání (při gamblingu), se kterým vyleze Skyler před svou sestrou Marií, které nabídne, že finančně pomůžou s Hankovou zdlouhavou fyzioterapií. Holt začala používat jeho zbraně. A peníze tu postupně (pro všechny) představují určitou naději na vykoupení, na lepší život. Komplexnost a propracovanost postav ve třetí sérii nicméně trochu zaostává. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najslabších epizód doposiaľ, ale je cítiť, že tu je aj tak všetko na svojom presnom mieste. Ale je to zase jeden z tých "medzidielov", kde sa rozdávajú karty pre ďalšiu hru. Tentokrát toto prirovnanie nie je až tak metaforické, ale ako sa to vezme...Skyler si vybrala svoju možno zatiaľ najsilnejšiu chvíľku, rozhodne vás tu poteší viacej, ako pri jej niektorých nechápavých pohľadoch a výlevoch zlosti. Hore zaokrúhľujem kvôli adekvátnemu názvu epizódy. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole tak ta Skyler je neskutečně vychcaná svině :D Přijít s takovým výmyslem. Ale najednou jsou Waltovi prachy dobrý co ? No, najednou to nejsou Waltovi prachy, ale naše prachy :) Jen popravdě nechápu že tomu Marie uvěřila. Jinak Jesse si zadělává na pořádnej problém, Gusovi se okrádání nebude moc líbit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama