foto

Lorna Homoláčová-Vančurová

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Naše děti (TV film)
1991 Ariadnina niť (TV film)
1988 Vlastně se nic nestalo
1979 Lásky mezi kapkami deště
1978 Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou (TV film)
1977 Adéla ještě nevečeřela
1974 Cesta ženy
1972 Akce Bororo
Opory společnosti (TV film)
Triptych (studentský film)
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové...

TV seriály

2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Dámský gambit (S03E01)
2005 Eden (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Maturita (E04)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Šnajberková (E06)
1990 Heřmánci (TV seriál)
Katka a Klára (E04)
Petr (E01)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Hořký ústup (E02)
1975 Pan Tau (TV seriál)
Pan Tau a černý deštník (S03E08)

Dokumentární

2005 Příběhy slavných (TV seriál) - vyp.
Život mezi bílými čarami (S06E06) - vyp.
2003 Po čtyřiceti letech (TV film)
2002 Joseph Conrad (TV film)
2001 Příběhy slavných (TV seriál) - vyp.
Ztracený hlas (S02E03) - vyp.

Host

TV pořady

1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky