foto

Aria Wallace

  • nar. 3.11.1996 (22 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Spork
2008 Roxy Hunter a tajemství šamana (TV film)
Roxy Hunter and the Horrific Halloween (TV film)
Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
2007 Christmas in Paradise (TV film)
Roxy Hunter a záhada mrzutého ducha (TV film)
2005 Dokonalý chlap

TV seriály

2007 iCarly (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Znovu se nesplést (S01E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Velká vražda na hlavním nádraží (S02E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Žádný důvod k oslavám (S01E17)
2003 Carnivale (TV seriál)
Blizard (S01E04)
Co mám dělat? (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
Čarodějky (TV seriál)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Mother Goose Parade (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace