foto

Ron von Blomberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Rodiče na tahu - set dekoratér
2018 Sám život - set dekoratér
2017 The Outcasts - set dekoratér
2012 Upírky - set dekoratér
2011 Margaret - set dekoratér
Warrior - set dekoratér
2010 Choose - set dekoratér
2009 Poslední cesta (TV film) - set dekoratér
Válka nevěst - set dekoratér
Zlodějská partie - set dekoratér
2008 Hrdost a sláva - set dekoratér
Planina v ohni - set dekoratér
Prosíme přetočte - set dekoratér
2006 Dokažte mi vinu - set dekoratér
2004 Osobní prohlídka (TV film) - set dekoratér
Věčný svit neposkvrněné mysli - set dekoratér
2003 Noc dobrá pro smrt - set dekoratér
2002 Rituál - set dekoratér
2000 Nové začátky (TV film) - set dekoratér
Osud tomu chtěl - set dekoratér
1999 Ghost Dog - Cesta samuraje - set dekoratér
1995 Smolaři - set dekoratér
1994 Pravidla hry - set dekoratér
1993 Širé Sargasové moře - set dekoratér

TV seriály

2020 High Fidelity (TV seriál) - set dekoratér
The Other Side of the Rock (E10) - set dekoratér
Fun Rob (E09) - set dekoratér
Ballad of the Lonesome Loser (E08) - set dekoratér
další epizody (9)
2019 Paní Fletcherová (TV seriál) - set dekoratér
2018 God Friended Me (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Mistr iluze (TV seriál) - set dekoratér
Transposition (E13) - set dekoratér
Code Act (E12) - set dekoratér
Loading Up (E11) - set dekoratér
další epizody (12)
The Who Was? Show (TV seriál) - set dekoratér
2017 Time After Time (TV seriál) - set dekoratér
Picture Fades (E05) - set dekoratér
Secrets Stolen (E04) - set dekoratér
Out of Time (E03) - set dekoratér
další epizody (5)
2016 Bull (TV seriál) - set dekoratér
The Necklace (S01E01) - set dekoratér
Falling Water (TV seriál) - set dekoratér
Don't Tell Bill (S01E01) - set dekoratér
The Family (TV seriál) - set dekoratér
Of Puppies and Monsters (E03) - set dekoratér
All You See Is Dark (E02) - set dekoratér
2015 Facka (TV seriál) - set dekoratér
Ritchie (E08) - set dekoratér
Rosie (E07) - set dekoratér
Aisha (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2014 Lovci zločinců (TV seriál) - set dekoratér
Umělá inteligence (S03E23) - set dekoratér
Rozdělené síly (S03E22) - set dekoratér
Zkouška (S03E21) - set dekoratér
další epizody (12)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Lovci zločinců (TV seriál) - set dekoratér
Samaritán (S03E11) - set dekoratér
Tanec s ďáblem (S03E10) - set dekoratér
Na křižovatce (S03E09) - set dekoratér
další epizody (23)
2012 Lovci zločinců (TV seriál) - set dekoratér
Bezpečnostní schránka (S02E10) - set dekoratér
Zapomenutý notebook (S02E09) - set dekoratér
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2011 Lovci zločinců (TV seriál) - set dekoratér
Kvarteto (S01E10) - set dekoratér
Policistka na odstřel (S01E09) - set dekoratér
Nepřítel (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Milionový lékař (TV seriál) - set dekoratér
A Man Called Grandpa (S03E05) - set dekoratér
The Shaw/Hank Redemption (S03E04) - set dekoratér
Rash Talk (S03E03) - set dekoratér
další epizody (5)
2008 Suburban Shootout (TV seriál) - set dekoratér
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál) - set dekoratér
2004 Kriminálka Miami (TV seriál) - set dekoratér
Miami - New York - Nonstop (S02E23) - set dekoratér
2001 100 Centre Street (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky