Reklama

Reklama

Liv a Emma jsou nejlepší kamarádky, jež si nemohou být blíž a zároveň nemohou být víc rozdílné. Liv jako úspěšná právnička ví, co chce a jak to získat. Emma je obětavá, velkorysá učitelka, která myslí především na druhé. Obě se dokonale doplňují, pasují k sobě jako jing a jang. To vše se změní, když nešťastným omylem připadnou jejich svatby na jejich vysněném místě na tentýž den. Vdavekchtivé nevěsty jsou rozhodnuty použít všech mazaných prostředků, aby té druhé její velký den překazily. Zdá se, že jedno dlouholeté přátelství spěje ke smutnému konci. Ve svatební den obě napadne, že se usmíří, když ale Emma zjistí, že Liv vyměnila její svatební video za video z divokého večírku, napadne Liv a obě nevěsty se poperou. Během rvačky jim dochází, jak hloupě a nedospěle se chovají. Nakonec se usmíří a vzájemně se omluví. Zatímco Livina svatba pokračuje, z Emminy svatby sešlo. Emma se však své červnové svatby v hotelu Plaza také dočká. O rok později se jejím vyvoleným stává Livin bratr, který ji už dlouho miluje. Příběh ale ještě zdaleka nekončí, obě přítelkyně jsou těhotné, termín porodu mají ve stejný den... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (260)

Guzo 

všechny recenze uživatele

I po Rachel Getting Married (což byl otřes) a po Bride Wars (lehce podprůměrná komedie) si stále myslím, že Anne Hathaway má o dost na víc. Ani v jednom filmu bohužel nepředvedla nějaký extra výkon - to se sice v komedii jako je tahle až tak nečeká, ale mohla být aspoň trošku víc zapamatováníhodná a mohlo jí to tu víc slušet ;) -, tak snad jí to vyjde někde příště. Ale k samotné komedii: Nápad soupeřících kamarádek není nijak zvlášť originální a i pár filmů se svatbou už tu bylo, takže v příběhu asi nikdo převrat nečekal. V tomhle případě se dá sázet buď na pěkné holky nebo na vtipné situace, ale ani jedno tu není dostatečně silné, aby to film vyneslo výš. Ne že by Kate s Anne byly nějaké šeredy, to určitě ne, ale ani jedna tu absolutně nevypadá tak, jak by mohla. Pár vtipných momentů tu sice je, ale celkově je to tak na jedno zkouknutí a dost. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, nemohl jsem čekat nic světoborného. A ani jsem nic světoborného, rozvalený na gauči u příbuzenstva po vydatném obědě, nechtěl. Přinejhorším tam bude má oblíbená Hathaway, říkal jsem si... Bylo to hrozný. Humor de facto nula (neřehtáte-li se tedy při pohledu na oranžovou Anne či Kate s modrými vlasy), příběh nula, romantika nula. Tak dokonale prázdný film jsem už, myslím, dlouho neviděl. A Kate Hudson ja hrozná herečka... 20% ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Oh god! Tak zaprvý: v jakym pošahanym světě by se vůbec mohl udát takovej fail s bookovánim Plazy? Zadruhý: Hudson hraje opět příšerně nesympaticky (a neni to jen příšerně napsanou postavou). Zatřetí: Jakmile se děj přesunul do hotelu ... no, od tý doby jeden velkej LOL. Za co je pak ta jedna hvězdička, upřímně sám nevim. Asi za Aničku, protože holt jakýmukoliv jejímu filmu nedokážu dát natvrdo odpad. Příště snad radši Bride Wars in Mud, to by nejspíš šlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bože! Tohle je vážně jeden z nejpitomějších filmů, které jsem za poslední roky viděl. Když to srovnám s filmem "Ženy sobě", chce se mi brečet. "Válka nevěst" je tak neskutečně nevtipný film, že to snad ani možné není. Obsadit Kate Hudson je na první pohled sebevražda, protože umí hrát asi tolik jako její kostymérka (nic proti její kostymérce, ale není to herečka) a jen dokazuje, že je hvězdou filmů jen proto, že má hezký obličej a je hubená, i když zbytek postavy je zajímavý jako flek od kafe na starém ubruse v restauraci nižší třídy. Anne Hathaway mám rád, ale i její role je protivná jako parta Němců, co má na dovolené pokoj hned vedle vás. Nakonec z toho nejlépe vycházejí ženichové, kteří jsou nejsnesitelnější. Všechno je tady špatně. Ubohý scénář, který se nás snaží ohromit finálním zvratem, za který by potřeboval někdo profackovat. Už jenom chybělo, aby se hlavní hrdinky chytly za malíčky a blbě se u toho culily. A úplné finále? Dejte s tím pokoj. Tohle "Happily Ever After" je vážně příšerné. Film měl šílený rozpočet 30 milionů dolarů, ale přitom v televizi je denně možné vidět podobné zběsilosti za méně peněz a možná i lepší. Děs a hrůza. Tohle rozhodně není směr, kterým by se svatební komedie měla vydat. Ať žijí "Ženy sobě". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/05/kocour-v-botach-jedna-hodne-blba-svatba.html ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Není to bůhvíjak originální komedie a totální průser taky ne. Všechno je předvídatelné od začátku do konce. Holky si nezůstávaly nic dlužné. Každá vymýšlela nejlepší způsob, jak by druhou odstranila z cesty. Ani jedna nechtěla té druhé ustoupit. Došlo i na bitku ve svatebních šatech. Tu si budu pamatovat nejvíce, jinak všechno se pomalu rozpustilo v mlze. A ženiši? Tak, ti mi taky nějak splynuli do jednoho, takže nevím koho si která vzala. Ale to je asi zřejmě úplně jedno, protože o ně tu vůbec nešlo. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Pro scénu, kdy se ve svatební den nevěsty poperou, měly herečky připraveny celkem čtvery svatební šaty. Všechny šaty měly jiné zpracování, ale s tak nepatrnými odlišnostmi, že to ve filmu nejde poznat. Stejně tak Nateův (Bryan Greenberg) oblek při zkoušení není tentýž jako na svatbě. (Patw)
  • Film se odehrává v New Yorku, kde jsou natočeny hlavní scenérie města. Zbytek, včetně interiérových scén, se ale natočil v Bostonu. (joshula)
  • Film bol pôvodne zamýšľaný ako tínedžerská komédia, v ktorej mali hlavné postavy obsadiť Emma Roberts a Nikki Reed. Až neskôr sa rozhodlo, že to bude komédia pre mladých dospelých, v hlavných úlohách s Kate Hudson a Anne Hathaway. (U_S_O)

Reklama

Reklama