foto

Len Doncheff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gooby - můj medvědí kamarád
2005 The Life and Hard Times of Guy Terrifico
2004 Luxusní nabídka
2003 Dvojí život Billa Goodmana (TV film)
2002 Mezi cizinci
2001 Vražda v čínské čtvrti
2000 Hendrix (TV film)
Norimberk (TV film)
1999 Taková malá vražda (TV film)
The City (TV film)
Vraždy s úsměvem (TV film)
Čmuchalky
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Couples (TV film)
Vnitřní nepřítel (TV film)
1997 Peacekeepers (TV film)
Promise the Moon (TV film)
1996 Noc tornád (TV film)
Pohyblivý terč
1995 Šarlatové písmeno
1994 Lehký klam
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
1993 Třicet dva krátkých filmů o Glennu Gouldovi
1992 Devlin (TV film)
Společníci (TV film)
Vražedné sliby (TV film)
Šéf (TV film)
1988 The Child Saver (TV film)
1987 The Big Town
1985 Last Polka, The (TV film)
1984 Paní Soffelová
1983 The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
1982 Vražedná linka
1981 Heavy Metal
1980 Konečný úkol
1978 Hazardní hra
Mít domov (TV film)
One Night Stand (TV film)

TV seriály

2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Shaman (S01E12)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Andromeda (TV seriál)
Mad to Be Saved (S03E03)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Cikánská skládačka (S02E06)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Silver Surfer: The Animated Series (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1992 X-Men (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
The Hidden Room (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
Scales of Justice (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1984 Kate Morris Vice President (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky