foto

Kate Guyan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Sulphur and White - set dekoratér
2019 Military Wives - set dekoratér
2018 Jít za svým snem - set dekoratér
2014 71 - set dekoratér
Dlouhá cesta dolů - set dekoratér
2012 Inspektor Regan - set dekoratér
2011 Darebák David: Film - set dekoratér
2010 Canoe Man (TV film)
2008 Ostrov naděje

TV seriály

2020 Třetí den (TV seriál) - set dekoratér
Last Day - The Dark (E06) - set dekoratér
Tuesday - The Daughter (E05) - set dekoratér
Monday - The Mother (E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2019 Giri / Haji (TV seriál) - set dekoratér
Epizoda 8 (E08) - set dekoratér
Epizoda 7 (E07) - set dekoratér
Epizoda 6 (E06) - set dekoratér
další epizody (4)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál) - set dekoratér
Černé muzeum (S04E06) - set dekoratér
DJ na odstřel (S04E04) - set dekoratér
2016 New Blood (TV seriál) - set dekoratér
Case 3, Part 2 (E07) - set dekoratér
Case 3, Part 1 (E06) - set dekoratér
2014 Babylon (TV seriál) - set dekoratér
Episode 7 (E07) - set dekoratér
Episode 6 (E06) - set dekoratér
Episode 5 (E05) - set dekoratér
další epizody (7)

Dokumentární

2004 Ten Days to D-Day (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky