foto

Ingrid van Bergen

  • nar. 15.6.1931 (87 let)
    Gdaňsk, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort – LU (TV film)
2014 Der Hafenpastor und das graue Kind (TV film)
2013 Der Große Schwindel (TV film)
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2009 Dinosaurier
2007 Ein Spätes Mädchen (TV film)
Neues vom Wixxer
Pfarrer Braun - Ein Zeichen Gottes (TV film)
2005 Máma na zkoušku (TV film)
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Zběsilá jízda
2003 Der Augenblick der Begierde (TV film)
Der alte Affe Angst
Tatort - Schöner Sterben (TV film)
2001 Meine polnische Jungfrau
SOS Barracuda: Lovec dívek (TV film)
Wie angelt man sich einen Müllmann? (TV film)
2000 Utta Danella: Černé zrcadlo (TV film)
V blízkosti vraha (TV film)
1999 Männer aus zweiter Hand (TV film)
Přeji si lásku (TV film)
1998 Gigolo (TV film)
Nina - Vom Kinderzimmer ins Bordell (TV film)
1997 Eine fast perfekte Scheidung
Haus der Vergeltung (TV film)
Null Risiko und reich (TV film)
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
Tatort - Schlaflose Nächte (TV film)
1995 Alles außer Mord - Das Kuckucksei (TV film)
Der Schatztaucher (TV film)
Pakten
1994 Einfach nur Liebe
1993 Barmherzige Schwestern
Gartenkrieg, Der (TV film)
1992 Demokrati a teroristé
1991 Der Einbruch (TV film)
1990 Neuner
1989 Jenseits von Blau
1988 Hotel St. Pauli
1987 Der Madonna-Mann
1986 Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)
1984 Horror Vacui
1983 Wer raucht die letzte? (TV film)
1976 Vier gegen die Bank (TV film)
1973 Alle Menschen werden Brüder
1972 Tatort - Rattennest (TV film)
Was wissen Sie von Titipu?
Zum zweiten Frühstück: Heiße Liebe
1971 Die Computer-Show (TV film)
Die Dollarprinzessin (TV film)
Gebissen wird nur nachts
Seine Majestät Gustav Krause (TV film)
1970 Gartenlaube, Die (TV film)
Scheidung auf englisch (TV film)
Was ist denn bloß mit Willi los?
1969 Auf Scheißer schießt man nicht
Champagner für Zimmer 17
Grimms Märchen von lüsternen Pärchen
Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
Willst du ewig Jungfrau bleiben?
1968 Nichten der Frau Oberst, Die
1967 Jungfrau aus zweiter Hand
Kočka a myš
1966 Der große Schwindel - Musical aus der Welt des Stummfilms (TV film)
Mädchen aus Mira, Das (TV film)
Prairie-Saloon (TV film)
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1965 Die Flasche (TV film)
Die ehrbare Dame (TV film)
Moi et les hommes de 40 ans
1964 Freddy, Tiere, Sensationen
Heiss weht der Wind
Prairie-Saloon (TV film)
Rauf und runter (TV film)
1963 Allotria in Zell am See
Erotikon - Karussell der Leidenschaften
1962 Dicke Luft
Genosse Münchhausen
Jsem také jenom žena
The Counterfeit Traitor
Typisch Lucy
Útěk z Východního Berlína
1961 Geheimnis der gelben Narzissen, Das
Jack Mortimer (TV film)
Kdo jste, doktore Sorge?
Town Without Pity
1960 Als geheilt entlassen
Bumerang
Das kunstseidene Mädchen
Der Prozeß Mary Dugan (TV film)
Der Rächer
Gewisses Röcheln, Ein (TV film)
Ich schwöre und gelobe
Kein Engel ist so rein
Wir Kellerkinder
1959 Der blaue Nachtfalter
Drillinge an Bord
Růže pro státního návladního
Verbrechen nach Schulschluß
1958 Der Maulkorb
Eiserne Gustav, Der
Meine 99 Bräute
My, zázračné děti
1956 Heute heiratet mein Mann
1955 Banditen der Autobahn
Ingrid - Die Geschichte eines Fotomodells
Ďáblův generál
1954 Bildnis einer Unbekannten

TV seriály

2015 Mila (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (7)
2011 Old Ass Bastards (TV seriál)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Taxi 541 (S03E12)
1998 Mobbing Girls (TV seriál)
Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
O zvířatech a lidech (TV seriál)
Vánoce (E10)
Papoušek (E05)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Cluedo - Das Mörderspiel (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Losberg (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Die Schöngrubers (TV seriál)
Stadt ohne Sheriff (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Die Kriminalnovelle (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Service des affaires classées, Le (TV seriál)

Dokumentární

2004 Von Sex bis Simmel

TV pořady

2008 Markus Lanz (TV pořad)
2007 Schmidt & Pocher (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
Das Kreuzworträtselspiel (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)
Was ich noch sagen wollte... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace