foto

Red Buttons

  • nar. 5.2.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.7.2006 (87 let)
    Century City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Odessa Or Bust
1999 Druhá šance
1994 Může to potkat i vás
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2 (TV film)
1991 George Burns' 95th Birthday Party (TV film)
1990 Ambulance
1989 George Burns - His Wit and Wisdom
1988 Sladkých osmnáct
1985 Alenka v říši divů (TV film)
Reunion at Fairborough (TV film)
1982 Off Your Rocker (TV film)
1981 Leave 'em Laughing (TV film)
Side Show (TV film)
1980 Když se čas naplnil
Power (TV film)
The Dream Merchants (TV film)
1979 P.A.S.T.
Rudolph and Frosty's Christmas in July (TV film)
1978 Ať žije film!
Users, The (TV film)
Vega$ (TV film)
1977 Drak Elliot
Telethon (TV film)
Viva Knievel!
1976 Gable and Lombard
Joys (TV film)
Louis Armstrong: Chicagský styl (TV film)
1973 Alexander, Alexander (TV film)
1972 Dobrodružství Poseidonu
1971 Who Killed Mary What's 'Er Name?
1970 Breakout (TV film)
George M! (TV film)
1969 Koně se také střílejí
1966 Dostavník
1965 Harlow
Up from the Beach
1964 Your Cheatin' Heart
1963 A Ticklish Affair
1962 Five Weeks in a Balloon
Gay Purr-ee
Hatari!
Nejdelší den
1961 Raz, dva, tři
1959 The Big Circus
1958 Hansel and Gretel (TV film)
Imitation General
1957 Sayonara
1951 Footlight Varieties
1947 13 Rue Madeleine
1944 Winged Victory

TV seriály

2005 Pohotovost (TV seriál)
Pan Rubadoux (S11E19)
2002 Street Time (TV seriál)
Philly (TV seriál)
The Curse of the Klopman Diamonds (E12)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Správná věc (S02E14)
Pravdivé lži (S02E12)
Uprostřed zimy (S02E11)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
1994 Roseanne (TV seriál)
Body by Jake (S06E23)
1993 Roseanne (TV seriál)
Playing with Matches (S05E21)
1991 Cosby Show (TV seriál)
Cliff and Jake (S07E23)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
The New Original Wonder Woman (S01E01)
1966 The Double Life of Henry Phyfe (TV seriál)

Dokumentární

2010 Sid Bernstein Presents... - a.z.
2004 Goodnight, We Love You
2001 Historie vs. Hollywood (TV seriál)
1999 Let Me In, I Hear Laughter
1997 20th Century-Fox: The First 50 Years (TV film)
Alan Alda - víc než sympaťák (TV film)
1996 Itzhak Perlman: In the Fiddler's House (koncert)
1987 Biography (TV seriál)
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Street Time (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky