foto

Jeff York

  • nar. 23.3.1912
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 11.10.1995 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Tammy and the Millionaire
1963 Savage Sam
1957 Johnny Tremain
Zrzoun
1956 Davy Crockett and the River Pirates - a.z.
Ukradený vlak
Westward Ho the Wagons!
1955 It's a Dog's Life
1954 Demetrius a gladiátoři
1952 Kansas City Confidential
Souboj v Silver Creek
1951 Redhead and the Cowboy, The
The Lady Says No
Unknown Man, The
1950 Asfaltová džungle
Kill the Umpire
Nevěstin otec
Short Grass
Surrender
Watch the Birdie
1949 Knock on Any Door
Samson & Dalila
Special Agent
The Inspector General
1948 Bledá tvář
Isn't It Romantic?
Jingle, Jangle, Jingle
Panhandle
The Three Musketeers
1947 Blondie's Holiday
Fear in the Night
Neporažená
1946 Alias Mr. Twilight
Little Miss Big
Pošťák vždy zvoní dvakrát
The Yearling
Up Goes Maisie
1945 Byli obětováni
1942 Kid Glove Killer
Nazi Agent
1941 Sunny
1940 Golden Gloves
Li'l Abner
Terry and the Pirates
The Great Plane Robbery
1938 Start Cheering
1937 Alcatraz Island
Devil's Saddle Legion, The
Expensive Husbands
Kid Galahad
Právě ta žena
The Adventurous Blonde

TV seriály

1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Tammy (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 The Alaskans (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1956 The Juke Box Jury (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace