foto

Anton Šulík ml.

  • nar. 12.6.1964 (54 let)
    Žilina, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2011 Cigán
1982 Predčasné leto
1980 Nevera po slovensky
1979 Postav dom, zasaď strom

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Malá banková lúpež (E02)
Hotel (TV seriál)
Leopold Mašlička (E06)
Inšpektor (E03)
2017 Rex (TV seriál)
Tanec na sopke (E03)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Vražedná sieť (S02E09)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Zločin a trest (divadelní záznam)

TV pořady

2004 Anjeli strážni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace