foto

Whip Hubley

  • nar. 28.8.1958 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Drones
2009 Homeland
2008 Brothel, The
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
2004 Moderní Popelka
2002 Tesáky
1998 Secrets of My Heart, The
1997 Černý škorpion II
1996 Boeing 747 v ohrožení
Bradyovi 2
Driven
Ďábelský mazlíček
1995 Mutant
1994 Odhalení
Someone Else's Child (TV film)
1993 Osudné jezero (TV film)
Pátrací eso
Šišouni v New Yorku
1992 Devlin (TV film)
Peklo chtíče
1991 Manželka, matka, vražedkyně (TV film)
1989 Desperado: The Outlaw Wars (TV film)
Karen na dvoře krále Artuše (TV film)
Nasty Boys (TV film)
Případ Jessiky McClureové (TV film)
The Cover Girl and the Cop (TV film)
1988 Na Vánoce budu doma (TV film)
1987 Rusové
1986 Club Life
Firefighter (TV film)
Top Gun
1985 Eliášův oheň

TV seriály

2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Prachové peří (S01E20)
2001 Historky z města (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Samé trápení (S03E15)
2000 Advokáti (TV seriál)
Black Widows (S04E17)
1998 More Tales of the City (TV seriál)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Staří známí (S02E06)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Znamení a předtuchy (S01E14)
Dead at 21 (TV seriál)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky