foto

David Agranov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Pity
2011 X-Men: První třída
2010 Salt
2005 English as a Second Language
2003 Líbánky
1999 Čaj s Mussolinim

TV seriály

2018 Na mušce (TV seriál)
Take Me to the Hole! (S01E06)
Trust (TV seriál)
Consequences (E10)
La Dolce Vita (E03)
Lone Star (E02)
další epizody (4)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dávná pomsta (S09E10)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Muzikál (S03E12)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
Černá listina (TV seriál)
Firma Lindquist (č. 105) (S04E05)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rock Creek Park (S10E18)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Endgame (S04E21)
Chaos Theory (S04E20)
2002 JAG (TV seriál)
Hrdelní zločin (S07E12)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky