foto

Michele Poulik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2001 K. O. - set dekoratér
1997 Skryté dědictví (TV film) - set dekoratér
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět! - set dekoratér
Vřískot - set dekoratér
1995 Lieberman In Love - set dekoratér
Virtuální touha - set dekoratér
1994 Dragstrip Girl (TV film) - set dekoratér
Motorkářský gang (TV film) - set dekoratér
Rychlá kola (TV film) - set dekoratér
1993 Živý terč - set dekoratér
1992 Armáda temnot - set dekoratér
1991 Ztracené duše - set dekoratér
1990 Souboj se smrtí - set dekoratér
1989 Měsíční past - set dekoratér

TV seriály

2020 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Code of Conduct (S11E22) - set dekoratér
Murder of Crows (S11E21) - set dekoratér
2019 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Let Fate Decide (S11E01) - set dekoratér
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Žít a zemřít v Mexiku (S10E01) - set dekoratér
Bez východiska (S09E24) - set dekoratér
Čára v písku (S09E23) - set dekoratér
další epizody (14)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Vše je rozzářené (S09E11) - set dekoratér
Cizinka (S09E10) - set dekoratér
Tohle děláme (S09E08) - set dekoratér
další epizody (21)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Stíny minulosti (S08E09) - set dekoratér
Tajný projekt (S08E08) - set dekoratér
Vlak šílenství (S08E07) - set dekoratér
další epizody (21)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Zrušte Vánoce (S07E11) - set dekoratér
Vnitřní záležitosti (S07E10) - set dekoratér
Nábor (S07E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Humbuk (S06E11) - set dekoratér
Konec vlády (S06E10) - set dekoratér
Zrádce (S06E09) - set dekoratér
další epizody (23)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Senátorova dcera (S05E12) - set dekoratér
Zvedá se železná opona (S05E11) - set dekoratér
Zamrzlé jezero (S05E10) - set dekoratér
další epizody (25)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Volná jízda (S04E10) - set dekoratér
Zlatý standard (S04E09) - set dekoratér
Civilní ztráty (S04E08) - set dekoratér
další epizody (17)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Chamtivost (S03E08) - set dekoratér
Čest (S03E07) - set dekoratér
Osamělý vlk (S03E06) - set dekoratér
další epizody (20)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) - set dekoratér
Parťákrodiče (S07E11) - set dekoratér
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Porucha (S02E11) - set dekoratér
Vykoupení (S02E10) - set dekoratér
Rozhřešení (S02E09) - set dekoratér
další epizody (25)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
Vražedná víra (S01E10) - set dekoratér
Úmyslná náhoda (S01E09) - set dekoratér
Útok ze zálohy (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Eli Stone (TV seriál) - set dekoratér
Flight Path (S02E13) - set dekoratér
Tailspin (S02E12) - set dekoratér
Mortal Combat (S02E11) - set dekoratér
další epizody (4)
2008 Eli Stone (TV seriál) - set dekoratér
Soul Free (S01E13) - set dekoratér
Waiting for That Day (S01E12) - set dekoratér
Patience (S01E11) - set dekoratér
další epizody (12)
Uklízeč (TV seriál) - set dekoratér
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál) - set dekoratér
Lincoln Heights (TV seriál) - set dekoratér
Policejní vyjednavači (TV seriál) - set dekoratér
2005 Návrat na výsluní (TV seriál) - set dekoratér
Valerie Does Another Classic Leno (S01E13) - set dekoratér
Valerie Shines Under Stress (S01E12) - set dekoratér
Valerie Stands Out on the Red Carpet (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Huff (TV seriál) - set dekoratér
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13) - set dekoratér
Všechny trable světa (S01E12) - set dekoratér
Trampoty se vzorky (S01E11) - set dekoratér
další epizody (5)
Policejní odznak (TV seriál) - set dekoratér
Tar Baby (S04E05) - set dekoratér
Doghouse (S04E04) - set dekoratér
Bang (S04E03) - set dekoratér
další epizody (5)
2004 Huff (TV seriál) - set dekoratér
Chladný den v Šanghaji (S01E08) - set dekoratér
Ta pitomá chata (S01E07) - set dekoratér
Je mrtvá? (S01E06) - set dekoratér
další epizody (7)
2003 Policejní odznak (TV seriál) - set dekoratér
Dominoes Falling (S02E13) - set dekoratér
Breakpoint (S02E12) - set dekoratér
Inferno (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2002 Policejní odznak (TV seriál) - set dekoratér
Dawg Days (S01E04) - set dekoratér
Our Gang (S01E02) - set dekoratér
The Court (TV seriál) - set dekoratér
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál) - set dekoratér
Ze Země na Měsíc (TV seriál) - set dekoratér
Le Voyage Dans La Lune (E12) - set dekoratér
The Original Wives Club (E11) - set dekoratér
Galileo Was Right (E10) - set dekoratér
další epizody (12)
1997 Noční hříchy (TV seriál) - set dekoratér

Herecká filmografie

Filmy

1985 Stryker's War

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky