foto

Dwight Hicks

  • nar. 5.4.1956 (64 let)
    Mount Holly, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Holiday for Heroes (TV film)
2018 Soundwave
2013 Pronásledované (TV film)
2010 Kartelová válka
2005 V jednom kole
Virginia
2004 Národní bezpečnost (TV film)
1998 Armageddon
1996 Jack
Skála
Šerif s tvrdou pěstí (TV film)

TV seriály

2019 Do temnoty (TV seriál)
Bytosti (S01E09)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
What Happens in Mecklinburg... (S09E21)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Castle na zabití (TV seriál)
To je vražda, napsal (S05E04)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Volná láska (S07E20)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Nahrané finále (S02E14)
2003 O.C. (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pohotovost (TV seriál)
Druhá smrt (S09E02)
2001 Noční můry (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tři slova (S08E16)
1999 Passions (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Committed (S04E08)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Monday Night Football (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky