foto

Jana Marie Hupp

  • nar. 2.4.1964 (54 let)
    Spokane, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Deeply Irresponsible
2002 NBC's Funniest Outtakes (TV film)
1999 Who's the Caboose?
1996 Den nezávislosti
Devil Takes a Holiday, The
Smoke Jumpers (TV film)
1994 Black Sheep (TV film)
1991 Barton Fink
1988 Žbluňk! 2 (TV film)
1985 Hledání vidiny

TV seriály

2016 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
All Signs Point to Josh ... or Is It Josh's Friend? (S02E03)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zakuklenec (S08E07)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Svatba (S02E24)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Wild Oats (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Polluted Affairs (S01E12)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Neštěstí (S05E05)
Dítě Galaxie (S04E16)
1990 The Fanelli Boys (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace