foto

John Abineri

  • nar. 18.5.1928
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.6.2000 (72 let)
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Giving Tongue (TV film)
1994 Giorgino
1993 Vlak smrti (TV film)
1990 Kmotr III
1988 Maigret (TV film)
1985 Honour, Profit & Pleasure (TV film)
Vítězný oblouk (TV film)
1984 Lace (TV film)
The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
1983 Jamaica Inn (TV film)
1981 Strike: The Birth of Solidarity (TV film)
1979 Jindřich V. (TV film)
1975 Operace "Daybreak"
1972 Papežka Jana
1971 Diamanty jsou věčné
1970 Zlom
1969 The Assassination Bureau
Tower of London: The Innocent (TV film)
1968 Operace Vzteklý pes
1966 Cretan Plays of Action, The (TV film)
Pohřeb v Berlíně
1965 Dead Man's Chest
Operace Crossbow
1963 Rule of Three
1961 Echo of Barbara
1959 Devil's Bait

TV seriály

1996 Frontiers (TV seriál)
1994 Seaforth (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 September Song (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Fighting Back (TV seriál)
1985 Maelstrom (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Life at Stake (TV seriál)
Moon Stallion, The (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 Hawkeye, the Pathfinder (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Crying Down the Lane (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Alfred Marks Time (TV seriál)
Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
1989 Around the World in 80 Days (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky