foto

Boris Lee Krutonog

  • nar. 26.7.1960 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Caviar
2019 Full-Dress
2013 Delirium
2012 Frankenstein Brothers, The
2011 Where the Road Meets the Sun
2003 Akce Jelcin
Loupež po italsku
2000 Třináct dní
1999 The Auteur Theory
Černá a bílá
1998 Modern Vampires
1997 Air Force One
Kontakt
1995 Make a Wish, Molly
Moje Antonie (TV film)
1994 Milostná aféra
Svraštělé hlavy
1993 My Family Treasure
Operace Monolith
1991 Kamarádi ve zbrani
Star Trek VI: Neobjevená země
1990 Hon na ponorku
Přepadová jednotka
Rodina špionů (TV film)
1988 Covert Action
Search and Destroy

TV seriály

2018 Takoví normální Američané (TV seriál)
Start (S06E10)
Mr. and Mrs. Teacup (S06E04)
2017 Takoví normální Američané (TV seriál)
The World Counsel of Churches (S05E12)
Darkroom (S05E10)
IHOP (S05E09)
další epizody (7)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Clark's Place (S04E05)
Chloramphenicol (S04E04)
Castle na zabití (TV seriál)
Rudá smrt (S08E11)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
Divestment (S03E08)
Baggage (S03E02)
2011 Chaos (TV seriál)
2010 Pod dohledem (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Vzplanutí (S07E17)
2009 Havárie (TV seriál)
The Pain Won't Stop (S01E13)
2008 Havárie (TV seriál)
Your Ass Belongs to the Gypsies (S01E05)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
Day 6: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S06E12)
2005 Alias (TV seriál)
Vyjednávání (S04E07)
Policie New York (TV seriál)
Nový šéf (S12E19)
Střihoruký Lenny (S12E18)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The Weatherman (S04E04)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nekalá konkurence (S01E16)
2002 Alias (TV seriál)
Sněhulák (S01E19)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Playing Through (S05E14)
1998 Felicity (TV seriál)
Hot Objects (S01E03)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Maranatha (S01E21)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vzpomínka (S03E02)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky