foto

Jacob Nordenson

  • nar. 2.9.1952 (67 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bröder i midnattssol
Útěk do budoucnosti
2012 Výpadky proudu
Zatracení kluci
2011 Någon annanstans i Sverige
2010 Capture Anthologies: Love, Lust and Tragedy
Další čtyři roky
Sedm nábojů
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Pozdní sběr
2008 Místo abrakadabra
2006 Tatort - Mann über Bord (TV film)
2004 Padlé krásky
2003 Min skäggiga mamma
2002 Cuba libre
Taurus (TV film)
2001 Bekännelsen (TV film)
1999 Dödsklockan (TV film)
1997 Heta lappar (TV film)
Tik Tak
1996 Kalle Blomkvist - nebezpečný život detektiva
Zonen
1994 Den vite riddaren (TV film)
1993 Roseanna
1991 Joker

TV seriály

2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt v lese (S05E03)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Tredje fallet (S02E01)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
An einem einsamen Ort (E03)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál)
Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Vera med flera (TV seriál)
2001 Kalle Blomkvist - Mästerdetektiven lever farligt (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Det grovmaskiga nätet (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
Insider (TV seriál)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky