foto

Michael Coles

  • nar. 12.8.1936
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.4.2005 (68 let)
    Chelsea, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Inspektor Sweeney
1975 Flame
1973 The Satanic Rites of Dracula
1972 Drákula roku 72´
I Want What I Want (TV film)
1969 Dotek lásky
Podezřelý (TV film)
1966 Cretan Plays of Action, The (TV film)
Dare I Weep, Dare I Mourn (TV film)
1965 Dr. Who and the Daleks
1964 Práskači
1962 H.M.S. Defiant
Private Potter

TV seriály

1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Podzimní příkrov (S01E03)
1994 99-1 (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Dvojí přístup (S04E12)
1977 Kůň v domě (TV seriál)
1976 Murder (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Pro dívku, která má vše (E03)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace