foto

Irina Wanka

  • nar. 28.6.1961 (59 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der große Rudolph (TV film)
2015 V8 - Pomsta Nitros
2013 Všichni na start
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
2010 Láska přichází o Vánocích (TV film)
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Dokonalý přítel
Klimt
2005 Der Ranger (TV film)
2001 Vera Brühne (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
1986 Der Tod des weißen Marabut: Die bewegende Lebensgeschichte des Charles de Foucauld (TV film)
1985 Frau mit den Karfunkelsteinen, Die (TV film)
1984 Weltuntergang (TV film)
1983 Sandmann, Der (TV film)
1969 Soumrak bohů

TV seriály

2021 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Nürnberg (E31)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Zimmer 312 (S08E08)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Veränderungen (E13)
Lernprozesse (E12)
Vertrauenssache (E11)
další epizody (6)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Gordana Hannbaum (S03E06)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Böses Erwachen (E05)
Geplatzte Träume (E04)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gesicht des Bösen (S01E06)
2002 Das Duo (TV seriál)
Tod am Strand (E02)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1993 Das Traumschiff (TV seriál)
Das Hongkong (E23)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Nessuno torna in dietro (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1983 Místo činu (TV seriál)
Mord ist kein Geschäft (S14E01)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Místo činu (TV seriál)
Die Abrechnung (S06E06)
1974 Derrick (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Domanns Mörder (E68)
1972 Das feuerrote Spielmobil (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky