foto

Irina Wanka

  • nar. 28.6.1961 (57 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der große Rudolph (TV film)
2015 V8 - Die Rache des Nitros
2013 Všichni na start
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
2010 Láska přichází o Vánocích (TV film)
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Dokonalý přítel
Klimt
2005 Der Ranger (TV film)
2002 Duo - Tod am Strand, Das (TV film)
2001 Vera Brühne (TV film)
1999 Anwalt Abel - Die Mörderfalle (TV film)
1993 Traumschiff - Hongkong, Das (TV film)
1986 Der Tod des weißen Marabut: Die bewegende Lebensgeschichte des Charles de Foucauld (TV film)
1985 Frau mit den Karfunkelsteinen, Die (TV film)
1984 Weltuntergang (TV film)
1983 Sandmann, Der (TV film)
Tatort - Mord ist kein Geschäft (TV film)
1975 Tatort - Die Abrechnung (TV film)
1969 Soumrak bohů

TV seriály

2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Böses Erwachen (E05)
Geplatzte Träume (E04)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Nessuno torna in dietro (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace