foto

Krzysztof Czeczot

  • nar. 25.7.1979 (40 let)
    Bytów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 All Inclusive
Masażysta
Mayday
Swingersi
2019 Ja teraz kłamię
Kobiety mafii 2
Pan T.
Zenek
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Pech to nie grzech
Tvář
2017 Porady na zdrady
Volta
2016 Pitbull: Nové pořádky
Teatroteka: Wasza Wysokosc (TV film)
2015 Anatomia zła
Król życia
Noc plná zázraků 2
2014 Karuzela
Letní slunovrat
2012 Dopraváci
Polski film
2011 80 milionů
Místnost sebevrahů
Numeros, Los
2010 Křtiny
2009 Ciemnego pokoju nie trzeba się bać
Nula
Temný dům
Zgorszenie publiczne
2008 Drzazgi
2002 Głośniej od bomb

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Rodziny się nie wybiera (S05E08)
Jak z obrazka (S05E05)
Ukryte (S04E10)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 1 (S01E01)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Twarze, maski, mordy (S02E01)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Przez żołądek do całej reszty (S02E09)
Nowa lokatorka (S02E08)
Kontrabanda (S02E03)
další epizody (5)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Domki z kart (S01E06)
Cuda się zdarzają (S01E05)
Sztuka czyszczenia kryształów (S01E04)
další epizody (5)
Singielka (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Komisarz Alex (TV seriál)
Przekręt (S06E11)
Czas honoru (TV seriál)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
Modlitwa o życie (S07E05)
Kamień na kamieniu (S07E04)
další epizody (5)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Głęboka woda (TV seriál)
Podrzutek (S02E02)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza dawka (S02E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatalna diagnoza (S08E08)
Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Sztuka translacji (S06E09)
2011 Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
Wiem, że nic nie wiem (E07)
Malowany premier (E05)
Życie zakładników (E04)
další epizody (4)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky