foto

Maestro Harrell

  • nar. 29.7.1991 (26 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kosti a skalp
Some Kind of Hate
Temné léto
2010 Polish Bar
2009 Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (TV film)
2008 Povýšení
2002 Holičství
2001 Ali

TV seriály

2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Kobalt (S01E05)
Co se nevytratí (S01E04)
další epizody (6)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Unwrapped (S08E17)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Mladí delikventi (S02E16)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Dickensovský aspekt (S05E06)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E06)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
1998 Guys Like Us (TV seriál)
1997 Migo (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2001 Access Granted (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace