foto

Stella Maeve

  • nar. 14.11.1989 (29 let)
    Nyack, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Stella Maeve Johnston je mladá filmová a televizní hvězda. Narodila se v malém městečku Nyack ve státě New York. Většinu svého života pracuje pro různé televize, rozhlasy, od nejútlejšího dětství se objevuje ve filmech a seriálech jako je KRIMINÁLKA LAS VEGAS nebo PRÁVO A POŘÁDEK. Zahrála si také roli Emmy Boardman ve dvou epizodách úspěšného seriálu SUPER DRBNA. Dále jsme ji mohli vidět ve filmech TRANSAMERIKA (2005), THE BEAUTIFUL ORDINARY(2007), HAROLD (2008) nebo NEJLEPŠÍ Z BROOKLYNU. Její nejnovější filmovou zkušeností je role Sandy West v životopisném snímku THE RUNAWAYS (2010), kde si zahrála po boku Dakoty Fanning a Kristen Stewart.

ImNotThere

Herecká filmografie

Filmy

2018 Manson Girls
2016 Long Nights Short Mornings
Take the 10
2015 Flipped
Temné léto
2014 Buttwhistle
The Park Bench
2013 All Together Now
Company Town (TV film)
2012 Recreator
Starlet
2010 Moje super psycho úžasné šestnáctiny 2 (TV film)
The Runaways
2009 Asylum Seekers
Nejlepší z Brooklynu
Podezřelá
See Kate Run (TV film)
2008 Harold
2007 Beautiful Ordinary, The
2005 Transamerika

TV seriály

2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Twenty-Three (S03E11)
další epizody (13)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
Ramifications (S02E12)
The Rattening (S02E11)
The Girl Who Told Time (S02E10)
další epizody (12)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nationwide Manhunt (S17E14)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
The Number of Rats (S02E20)
The Three G’s (S02E19)
Get Back to Even (S02E18)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bestie (S16E20)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (12)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
2011 Dr. House (TV seriál)
Cukr nebo bič (S07E10)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kostra v dodávce (S06E08)
Dr. House (TV seriál)
Drobné oběti (S07E08)
2009 Super drbna (TV seriál)
Super drbna se loučí (S02E25)
2008 Super drbna (TV seriál)
Možná poteče krev (S02E09)
2007 Bronx Is Burning, The (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pod vlivem (S07E22)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Soudci (S04E23)
Bezmoc (S04E20)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace