Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Taková v poklidu rozjíždící komedie. Seann William Scott jako ambiciózní zástupce vedoucího prodeje v supermarketu Doug Stauber. Přestěhovat se není jen tak, když nejsou finanční prostředky. Jediné řešení je povýšení. Ale k tomuto kroku brání hned pár nečekaných věcí. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Před dvěma dny jsem tuto komedii viděl a jediná scéna, která mi zůstala trochu hlouběji v hlavě, je ta s pytlíkama na hlavách. Ostatní se rozplynulo v čiré nic nebo v jakejsi takovej šum lechtající mě na mym laloku (mozkovym, ne tím pod bradou, chch). Oba dva hlavní mrviči jsou v podstatě jinak celkem dobří komedianti, ale tyhle role fakt moc komické e-e nebyly a když se snažili být, tak zůstalo jenom u té snahy... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Od filmu se Scottem bych tohle fakt necekal. Tohle je totiz naprosto prijemnej civilni film, kterej se zdarne vyhejba nekolika klise. Ale zase to neni zadna velka sranda. Nejvetsi plus sou dve hlavni postavy v podani Scotta a Reillyho, sice to a fakt, ze pribeh je o dvou konkurentech, co chtej ziskat misto manazera, primo vybizi k brutalni komedii plny naschvalu, ale tady je vse jinak. A ani to neni, ze by jeden byl za dementa a druhej za machra a nasledovalo dojemny finale. Tohle jsou proste dva normalni typci, kazdej resi svy problemy, obcas se jednomu neco povede, jindy neco zkazi a druhej je na tom zrovna tak. Takze film tak prijemne odsejpa, aniz by cloveka necim nastval, ale zase ani nijak zvlast nepobavi, takze jen lepsi 3*. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Nejsem si tak docela jistá tím, jestli to byl záměr, nebo jestli to tak pitomě jen působí. Vzhledem k faktu, že to tedy má být komedie, budeme předpokládat, že šablonkovitý dobrák a rádoby padouch jsou jen výstřel naslepo a příště budeme střílet s očima do široka otevřenýma. A Bišope - je to brutální a plné klišé... ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Typická ukázka toho, jak dokáže českej dabing zkazit film. Jinak je to ale rozhodně nadprůměrná, příjemná komedie, plná fakt vtipnejch momentů a originálních nápadů. John C. Reilly opět exceluje a aspiruje tak na vážnýho kandidáta do mý topky herců. Oproti tomu Scott překvapil, poněvadž dokáže zahrát i něco jinýho než vypatlanýho kreténa. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama