foto

Lisa Stahl

  • nar. 19.3.1965 (55 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Torture TV
1999 Třináctý rok (TV film)
1998 Ivory Tower
Safety Patrol (TV film)
1996 Jerry Maguire
1995 Tough and Deadly
1993 Hřmění v ráji
1990 Bílý policajt s černým srdcem
1988 Elvis and Me (TV film)
1987 Mělký hrob
1985 Invaze U.S.A.

TV seriály

2000 Cesta do neznáma (TV seriál)
Hon na klouzače (S05E15)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Where'd the Van Gogh? (S04E05)
Odpadlík (TV seriál)
Bezmocný terč (S04E15)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Watcher, The (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Zlodějské doupě (S03E12)
Murphy Brown (TV seriál)
Fearless Frank (S08E03)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Odtučňovací loď (1. část) (S09E18)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Blesk v ráji (TV seriál)
Burkeho zákon (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Neri, dívka moře (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Horký vítr (S05E09)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Ironman Buchannon (S04E09)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Měsíční svit (TV seriál)
Those Lips, Those Lies (S05E08)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Hudební videoklipy

1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
1984 George Michael - Careless Whisper (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky