foto

Preston Jones

  • nar. 21.8.1983 (36 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Deported
Spring Break '83
2018 Baby Obsession
Pigeonholed
2017 Do I Say I Do? (TV film)
2010 A Mind of Its Own
Masakr na střední škole
2009 Road Trip: Pivní pong
2008 Next of Kin
2007 Superbad
2006 Zázrační pejsci 2
2004 $5.15/Hr. (TV film)
1984 Hledání ztraceného syna (TV film)

TV seriály

2020 Havaj 5-0 (TV seriál)
He kohu puahiohio i ka ho'olele i ka lepo i luna (S10E17)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Muž přes palubu (S14E18)
2016 Sing It! (TV seriál)
2014 Stalker (TV seriál)
Manhunt (E03)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Keep It Real (S08E02)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Head Cases (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky