foto

Nicole Gale Anderson

  • nar. 29.8.1990 (27 let)
    Rochester, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nicole Gale Anderson se narodila 29. 8. 1990 v Rochester v Indianě. Má dva sourozence, staršího bratra Kenna a mladší sestru Nadine. Po rodičích má částečně filipínské a španělské geny. Jako dítě soutěžila v gymnastice, dokonce se umístila druhá a poté i první v národní soutěži. Ve 13 letech byla odměněna stipendiem Georgia Barbizon modelingové školy.

Od roku 2005 se objevuje v televizi pravidelně. Dostala několik epizodních rolí v televizních seriálech jako jsou HANNAH MONTANA, ZOEY 101 nebo UNFABULOUS. Objevila se i na stanici ABC Family v televizním filmu PRINCEZNA. To se psal rok 2008.

Ten samý rok se Nicole stala členkou Disney Stars a objevila se v seriálu JONAS jako Macy Misa. V roce 2009 obnovuje spolupráci s ABC Family. V seriálu MAKE IT OR BREAK IT hraje hlavní protivnici mladých gymnastek, Kelly Parker. V první sezóně se zalíbila a tak dostala ve druhé o něco větší prostor. V roce 2009 se objevila ve filmu ACCUSSED AT 17, kde hraje Biancu, kterou neprávem obviní z vraždy. O rok později natočila PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY 2. Říká o sobě, že je poloviční vegetariánkou a vysvětluje to tak, že její stravu zahrnují mořské plody a ryby.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Never
2013 Red Line
2012 Lukewarm
2011 Protivný sprostý holky 2 (TV film)
2009 Podezřelá
2008 Princezna (TV film)
2007 Nobody (TV film)

TV seriály

2013 Ravenswood (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Hrob nového světa (S04E13)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Takže ony jsou dvě (E07)
2009 JONAS (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace