foto

Milan Vojtela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2013 Ďakujem, dobře
2009 Děkuji, dobře (studentský film)
2002 Kvet šťastia (TV film)
2001 Zlatý chléb (TV film)
2000 Krajinka

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Panenka Mária (E01)
Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
Jsem máma (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Klan (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Minulosť sa vracia (E28)
Odstupné (E26)
Na plytčine (E25)
další epizody (8)
2010 Aféry (TV seriál)
Vetry (S01E02)
2009 V mene zákona (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace