foto

Žaneta Filípková

  • nar. 29.9.1980 (39 let)
    Opava, Československo

Biografie

Absolventka herectví pod vedením Niny Divíškové a Jirky Bábka. Po absolutoriu hostovala ve hře „Marius a Fanny“ v Divadle Mladá Boleslav. Spolupracovala s English's Bears Theatre nebo se souborem divadla Apropo či herečkou Evou Horkou. Její hlas můžeme znát z rádia Blaník, kde v roce 2013 začala pracovat jako moderátorka nebo z Radia Penny Life, kde vysílala od roku 2016 až do roku 2018. Vidět jsme jí pak mohli v mnoha reklamách, jako byly spoty na Miňonky, Besip, Obi, ZZZQUIL aj. Objevila se i v seriálech v menších rolích, např. Kriminálka Anděl či Temný kraj.

Žaneta "Zanettte" Filípková

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rozkoš
2009 Protektor
2007 Muž a stín (TV film)
2005 Slečna Julie (TV film)

TV seriály

2017 Temný Kraj (TV seriál)
Jezinky pokračování (S01E10)
Jezinky (S01E09)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zátiší s vraždou (S04E07)
2012 Základka (TV seriál)
Ochrana člověka za mimořádných událostí (E05)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Cukrárna (TV seriál)
Prázdný byt (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky