foto

Žaneta Filípková

  • nar. 29.9.1980 (36 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rozkoš
2009 Protektor
2007 Muž a stín (TV film)
2005 Slečna Julie (TV film)

TV seriály

2017 Temný Kraj (TV seriál)
Jezinky pokračování (E10)
Jezinky (E09)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zátiší s vraždou (S04E07)
2012 Základka (TV seriál)
Ochrana člověka za mimořádných událostí (E05)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Cukrárna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace