foto

Donna Dixon

  • nar. 20.7.1957 (61 let)
    Alexandria, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Da Sweet Blood of Jesus
1995 Nixon
1994 Útěk do ráje
1992 Waynův svět
1989 Nikdo mimo tebe
Závodní horečka
1988 Bláznivý výlet
Lucky Stiff
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1985 Špióni jako my
1984 No Man's Land (TV film)
1983 Doktor Detroit
Zóna soumraku
1981 Margin for Murder (TV film)

TV seriály

1997 Soul Man (TV seriál)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
Having His Baby (S03E10)
1986 Charmed Lives (TV seriál)
What a Country (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Hawaiian Heat (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Dokumentární

1999 Intimate Portrait: Fran Drescher (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace