foto

Oliver Maltman

  • nar. 19.1.1976 (44 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film)
2018 Mercy
2017 Stvůra
The Sense of an Ending
2016 Brakes
Circles
David Brent: Na turné
Mother
2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2010 Další rok
2009 Scouting for Rudeboys
2008 Happy-Go-Lucky
2006 Loony in the Woods
2005 Pod nadvládou zla
2002 Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny (TV film)
Quest, The (TV film)

TV seriály

2020 Mister Winner (TV seriál)
2017 Back (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
White Rabbit (S01E03)
I Know You're Lying (S01E02)
další epizody (4)
Koruna (TV seriál)
Záhadný muž (S02E10)
Matrimonium (S02E07)
Červený trpaslík (TV seriál)
M-Corp (S12E05)
Robokracie (S12E04)
2016 Zašívárna (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Kuků (TV seriál)
Univerzitní výzva (S03E05)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Šach (E04)
Převor (E03)
Král (E02)
2011 Jak nežít svůj život (TV seriál)
It's a Don-derful Life (S03E08)
2008 Clone (TV seriál)
Kevin Bishop Show, The (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)
2000 Estate Agents, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Kill Ben Lyk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky