foto

Pat Boone

  • nar. 1.6.1934 (84 let)
    Jacksonville, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Cowgirl's Story
2016 Boonville Redemption
God's Not Dead 2
1996 Bad Hair Day: The Videos
1970 Dýka a kříž
1969 Pigeon, The (TV film)
1967 The Perils of Pauline
1965 Největší příběh všech dob
1964 Never Put It In Writing
Sbohem, Charlie
1963 The Horror of It All
Yellow Canary, The
1962 State Fair
The Main Attraction
1961 All Hands on Deck
1959 Cesta do středu Země
1958 Mardi Gras
1957 April Love
Bernardine

TV seriály

2001 Frasier (TV seriál)
Kariéra v ohrožení (S09E10)
1996 Second Noah (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Jimmy Project
2010 Zrod komiksových superhrdinů
2009 Hollywood on Fire
Hollywood tančí a zpívá: 1940
Hollywood tančí a zpívá: 1950
Hollywood tančí a zpívá: 1960
Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
2007 Mr. Warmth: The Don Rickles Project - a.z.
2006 Frankie Laine: An American Dreamer
2005 Fuck
The Original Amateur Hour
2001 Příběh pop music (TV seriál)
2000 Eyes of Tammy Faye, The
1989 Roger a já
1985 American Masters (TV seriál)
1983 Hollywood's Private Home Movies (TV film) - a.z.
1965 Hollywood My Home Town - a.z.
1963 Hollywood Without Make-Up - a.z.
Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2009 Hannity (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2000 Cavuto on Business (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1975 Cher (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Pat Boone Show (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
P.D.Q. (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 Art Linkletter Show, The (TV pořad)
Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1957 The Pat Boone-Chevy Showroom (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1949 Arthur Godfrey and His Friends (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace