foto

Ryan Koh

  • nar. 10.9.1977 (43 let)
    Milford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Simpsonovi (TV seriál)
Divoký víkend v Havaně (S28E07)
Kouč "K" (S28E06)
Důvěřuj, ale prověřuj (S28E05)
další epizody (20)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo chlapectví (S27E09)
Cesta ke slávě (S27E08)
2014 Nová holka (TV seriál)
Plavba (S03E23)
Tanec (S03E22)
Velká novina (S03E21)
další epizody (13)
2013 Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Nejdelší noc vůbec (S03E09)
Nabídky (S03E08)
další epizody (24)
2012 Nová holka (TV seriál)
Santa (S02E11)
Vana (S02E10)
Vajíčka (S02E09)
další epizody (11)
Město žen (TV seriál)
Můj život, tvůj svět, část druhá (S03E15)
Můj život, tvůj svět, část první (S03E14)
Náhradní Den díkůvzdání (S03E13)
další epizody (15)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2021 Simpsonovi (TV seriál)
The Dad-Feelings Limited (S32E11)
2019 Simpsonovi (TV seriál)
Dřevorubání (S31E06)
Soumrak našeho zpeněžitelného obsahu (S31E01)
2018 Simpsonovi (TV seriál)
Šašek v manéži (S30E08)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Pimprlata (S29E07)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Hříchy našich otců (S28E08)
2015 Od A do Z (TV seriál)
J Is for Jan Vaughan (E10)
2014 Od A do Z (TV seriál)
B Is for Big Glory (E02)
Nová holka (TV seriál)
Tanec (S03E22)
Sestra II (S03E17)
2013 Nová holka (TV seriál)
Nejdelší noc vůbec (S03E09)
Rychle tvrdnoucí tmel (S02E19)
2012 Nová holka (TV seriál)
Rodiče (S02E08)
Workaholics (TV seriál)
Ders Comes in Handy (S03E09)
Město žen (TV seriál)
Společné peníze (S03E09)
2011 Město žen (TV seriál)
Ztracené děti (S02E13)
2010 Město žen (TV seriál)
Takový jako dřív (S02E10)
Zúčtování (S01E24)
2009 Město žen (TV seriál)
Zamilovat se zakázáno (S01E06)
Kancl (TV seriál)
Heavy Competition (S05E22)
2008 The Office: Kevin's Loan (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Business Ethics (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky