Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge je posedlá duchem a chce zabít Maggie. Lisa v anime světě zabíjí lidi díky notesu smrti a Simpsonovi zjistí, že jsou jen atrakcí v zábavním parku... (TV Prima)

Recenze (9)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čarodějňáky jsou to jediné, co tenhle nekonečný seriál stále drží v koukatelných mezích a díky tomu se na ně každoročně vrhám hned po vydání i pod rizikem původního znění. Letošní parodie na Babadooka i Death Note mě hodně pobavily, co ale 33. strašidelnému speciálu sráží na hodnotě je poslední part, který jsem vlastně vůbec nepochopil. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle to nejlepší, z moderních Simpsonových, tak je jedině dobře, že se nekoukám. Nesleduji to již řadu let, ale nechal jsme se nalákat na kladná hodnocení a na doporučení.  Jako ne, že by to bylo špatné, ale je to prostě jen průměrné a z většiny nezajímavé. Vtipy jsou maximálně k pousmání a jejich kadence není dostatečná. Jako exkurze to bylo zajímavé, ale trávit čas bych tu nechtěl. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se mi podařilo vychytat tento díl, který má pro mě, jakožto pro fanouška anime, nesmírný význam! První část o ničem, vůbec na mě nezapůsobila, nebyla děsivá, ani nápaditá. Druhá část si na paškál vzala lehčí parodii Death Note a dokonce si její animaci vzalo částečně pod křídlo jihokorejské studio, které spolupracovalo i na původním Death Note. Ta mě skutečně potěšila! Jak tím, že až fanservisově vykreslila některé známé postavy do anime formy, tak svůj děj pojala s typickou simpsonovskou odlehčeností - šílené nápady na jednotlivé smrti hovořily samy za sebe. No a poslední část, inspirovaná Westworldem, zazářila svou schopností pomrknout na mnohé události z minulosti a celé to zaobalit neskutečně ironickou tečkou. Jsem spokojen, díl nezklamal! ()

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé dlouhé dlouhé době konečně dobrá epizoda Simpsonů. A víc než jen dobrá. Působí to jako epizody z mojí oblíbené 6. a 7. série, po kterých podle mě seriál pomalu začal upadat. Halloweenské speciály byly vždycky moje oblíbené, ale tohle je fakt něco, hlavně narážky na Death Note a Westworld, což jsou dva z mých oblíbených seriálů. ()

Arigato 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alespoň kupodivu ten čarodějnický díl mi po dlouhé době udělal radost. V rámci všech těch pokusů o poselství každým dílem je tohle velice příjemná změna a lze tvrdit, že je to jeden z těch lepších dílů moderních Simpsonových. První část vcelku povedeně paroduje Babadooka. Největším překvapením však byla druhá část – Death Note. Ocenil jsem anime vizuál i fakt, že to nebylo úplně stejné jako originál, a celkově jsem se bavil. Poslední část nabízí nespočet odkazů napříč všemi sériemi, což bylo poměrně úsměvné znovu vidět. A pro nezasvěcené, byla to parodie na Westworld. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Segment „Death Tome“ je přímo inspirován japonským anime seriálem Death Note (od r. 2006). Na jeho animaci pracovalo jihokorejské studio DR Movie, které pomáhalo zanimovat i původní Death Note. (Ryuuhei)

Reklama

Reklama