foto

Henry Nixon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Little Monsters
Ride Like a Girl
2017 Face
2016 Australský testosteron
Brock (TV film)
2015 A Month of Sundays
Terminus
2013 The Landing
2012 Being Venice
Butterflies
Cryo
Scumbus
The One Who Broke Your Heart
2011 Underbelly Files: Infiltration (TV film)
Venger
Šípková Růženka
2010 Cold Sore
Dying Ice
2009 Nightwalking
Triangle
2008 $9.99
Bílá vrána
2007 Hukot
2006 Happy Feet
Safety in Numbers
2004 Salto do života

TV seriály

2019 Mr Inbetween (TV seriál)
Socks Are Important (S02E09)
2016 Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Roy (E06)
další epizody (8)
Rake (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Philadelphie (S14E05)
2014 Low Life (TV seriál)
2012 Event Zero (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Melbourne (E03)
Basilone (E02)
Guadalcanal/Leckie (E01)
2007 East West 101 (TV seriál)
2002 Don't Blame the Koalas (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Nehrajte si s děvčaty (S01E03)
Vítej doma (S01E01)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky